annonce
Der bliver ryddet op
lysmast.jpg
Det har virket helt bimmelim, at denne lystmast stod midt på den kommende cykelsti, men kommunen måtte ikke fjerne den, for den tilhører Dong, der skal udføre arbejdet. Foto: Kaj Bonne.
Flisearbejdet på Triumfvej har givet grund til stor undren

Beboere på Triumfvej har med stor undren fulgt anlægsarbejdet med cykelstier og fortove, der skal gøre det mere trafiksikkert for eleverne på Stengård Skole at komme til og fra skole.
Som Gladsaxe Bladet tidligere har vist stod et par standere til trafiklys nærmest midt i fortovet.
-De bliver flyttet tættere på kantstenen, så de ikke står så meget i vejen, og så kan vi undre os over, at det arbejde ikke blev lavet sådan fra start, siger Ole Skrald Rasmussen (A), formand for trafik- og teknikudvalget.
-Det har også virket helt skørt, at der står en kæmpe mast midt ude på den nye cykelsti, men den hører under Dong, og så skal de fjerne den.
-Der er også et elskab, som skal fjernes på samme måde, så fortovet kan rumme to rækker fliser, siger Ole Skrald Rasmussen.

1 kommentar om “Der bliver ryddet op”

 1. Henning Pedersen siger:

  Jeg er – som beboer på Triumfvej og skatteyder i kommunen – dybt forundret.
  Den 4. maj fremsendte jeg billeder af de tidligere omtalte trafiklys i de nyanlagte fortove på hjørnet af Triumfvej og Gammelmosevej.
  Den 31. maj fremsendte jeg billeder af lysmasten i cykelstien, af lysmasten i fortovet på hjørnet af Triumfvej/Gammelmosevej samt flere andre billeder af TDC bokse, Dongskabe, vejskilte, PostNord fordelingsbokse mm, der står midt i de nyanlagte fortove.
  I begge tilfælde blev billederne sendt til Bladet og kommunen.
  Efterfølgende omtale i bladet af de ovennævnte tilfælde, bliver så refereret som tilfælde, der er “opdaget” af enten Gladsaxe Bladet eller “opdaget” af den ærede hr. Ole Skrald Rasmussen, og ikke som henvendelse fra en beboer, der foretager kommunens manglende tilsynsforpligtelser.
  Man kan hverken tildele bladet eller formanden æren for ændringer af disse enestående fejltagelser.
  Jeg gad godt vide, hvilke meromkostninger som kommunen har påført kommunens skatteydere, ved dette manglende tilsyn/dårlig forberedelse af arbejderne.
  Jeg har forespurgt borgmesteren, forvaltningen, Teknik-og trafikudvalget om dette. Afventer stadig et svar herpå, men det bliver vel “fejet ind” under bordet.

  Med venlig hilsen
  Henning Pedersen
  Triumfvej 62A
  2800 Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top