Ø har valgt kandidater
s-første-syv-kandidater.jpg
Enhedslisten med sine syv kandidater. For tiden sidder Trine Henriksen i byrådet sammen med Flemming Holst og Susanne Yazdanyar. Foto: Privat.
Enhedslisten klar med de første syv navne til kommunalvalget

Så er Enhedslisten klar med opstillingen af de første syv kandidater til kommunevalget i november. De opstillede råder samlet over en bred vifte af vigtige kompetencer i forhold til det politiske arbejde i Gladsaxe Byråd. I spidsen står en ”gammel” kending, nemlig Trine Henriksen, der har siddet i byrådet siden 2006.

Kandidaterne er: Trine Henriksen, Søborg, 54 år, fhv. syerske, nu kemiker på Rigshospitalet, Torben Madsen, Søborg, 57 år, biolog og i dag miljørådgiver i DHI, Michael Dorph Jensen, Buddinge, 63 år, grafisk designer, lærer på Nextkbh (den tidligere Københavns Tekniske Skole) Sune Rastad Bahn, Buddinge, 46 år, ph.d. i fysik, gruppeleder på European Spallation Source, Anja Nørager-Nielsen, Bagsværd, 51 år, lærer og cand.pæd., Signe Rosa Skelbæk, Søborg, 25 år, kandidatstuderende i journalistik og psykologi og Henrik Forchhammer, Søborg, 62, fhv. portør, nu faglig sekretær i 3F.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top