Tidsplan klar for Sundhedshuset
Interessegrupper fremkommer med borgernes behov til Sundhedshuset senere i år

Det tværfaglige sundhedshus bliver taget i brug i sommeren 2022 – og ikke som tidligere meddelt i slutningen af 2021. Det afslører Ejendomscentrets reviderede tidsplan for Sundhedshuset, som både Seniorudvalget og Sundheds- og Handicapudvalget behandlede på deres udvalgsmøder.

For at få alle borgergruppers behov på bordet så tidligt i processen som muligt, var der enighed i udvalgene om, at repræsentanter fra SIND og Ældresagen også skal indgå i referencegruppen. De lokalforeninger og råd som i forvejen er sikret plads i referencegruppen er Seniorrådet, Handicaprådet, Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, Hjerteforeningen, Gigtforeningen, Lungeforeningen, Hjernesagen, Landsforeningen Lænken og SMART Recovery.

Behovene skal fremlægges på referencegruppens første møde i september. De kommende lejere og private samarbejdspartnere i Sundhedshuset – for eksempel praktiserende læger, sygeplejesker, fysioterapeuter – inddrages gennem individuelle møder og eventuelt med en repræsentant i referencegruppen.

Umiddelbart starter arbejdet med programoplægget, hvor funktionerne i Sundhedshuset vil blive synliggjort.
Programoplægget skal indarbejdes i byggeprogrammet, som går mere i dybden med behov og etableringsudgifter.

Fakta
Til oktober 2017: Udarbejdelse af programoplæg.
Marts 2018: Udarbejdelse af byggeprogram.
Sommer 2018: Politisk godkendelse af anlægsbudget samt bygherrerådgiverudbud
Sidst i 2019: Udbudsmateriale og EU-totalrådgiverudbud
Sommer 2020: Lokalplanproces samt politisk godkendelse af projektforslag
Sommer 2021: EU-udbud for byggeri
Sommer 2021 til sommer 2022: Byggeperiode
Sommeren 2022: Ibrugtagning.

1 kommentar om “Tidsplan klar for Sundhedshuset”

  1. Københavns Mobile Ergoterapi siger:

    Hej Jan
    kommer der ergoterapeuter i Sundhedshuset?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top