Dyrene fik en luksusferie
Naturens-verden-01-27-17.jpg
I forgrunden en harlekin-guldsmed. Fra venstre ser Andreas, Caroline, Ella, Freja og Anne beundrende på. Foto: Kaj Bonne
Børnene oplevede naturen krible og krable på nærmeste hold

– Først giver vi dyrene og insekterne en luksusferie i akvarierne og terrarierne, inden vi slipper dem fri i naturen igen.

Indendørs i Natur- og Sejlklubbens hus ved Klub 144 kunne børnene sammen med Grøn guide i Gladsaxe gennemgå de teoretiske fundament, inden de skulle ud i naturen, og efter at de havde indsamlet ting i området omkring Radiomarken. Opmærksomheden var udtalt, børnene modtog den ny viden med store ører og store øjne i sommerferieaktiviteten ”Naturens fantastiske verden”. I det fri gik de for eksempel på jagt efter dyrespor, og lavede gipsafstøbninger af dem.

Børnenes forældre eller bedsteforældre kunne også tage med på flagermustur.

Børnene fra 2. til 5. klasse havde både fisket fisk og indfanget bl.a. salamandere, frøer og tudser. For det er ude i naturen, man rigtig lærer den at kende – og ikke mindst passe på den.

Når børnene var ude, samlede de også skrald sammen fra alle de ”skovsvin”, som altid er på spil, fordi de ikke gider vente med at smide affaldet i en skraldespand.

- Vi giver dyrene og insekterne en luksusferie i terrariet, inden vi slipper dem løs igen! Foto: Kaj Bonne.

– Vi giver dyrene og insekterne en luksusferie i terrariet, inden vi slipper dem løs igen! Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top