Nyt fra politirapporten
Ung mand kørte påvirket i frakendelsestiden i Bagsværd Torsdag 13. juli kl. 01.50 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Bagsværd Hovedgade, hvor føreren, en 19-årig mand, blev sigtet for at køre bil, mens han var tydeligt påvirket af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Ved ransagning af mandens bil […]

Ung mand kørte påvirket i frakendelsestiden i Bagsværd
Torsdag 13. juli kl. 01.50 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Bagsværd Hovedgade, hvor føreren, en 19-årig mand, blev sigtet for at køre bil, mens han var tydeligt påvirket af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Ved ransagning af mandens bil blev der samtidig fundet en mindre mængde ketamin og hash.

Narkotikakørsel
Straffen for narkokørsel første gang er en bøde, der beregnes ud fra årsindtægten oplyser Københavns Vestegns Politi. Bøden svarer til en hel måneds nettoløn, og tjener man f.eks. 250.000 kr., koster det 10.000 kr. Narkokørsel udløser altid en ubetinget frakendelse af førerretten.
Gentagen narkokørsel udløser fængselsstraf. Fængselsstraffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde på en måneds nettoløn, og afvikling af samfundstjeneste eller behandling mod narkotikamisbrug. Hvis du tidligere har en afgjort spiritussag og efterfølgende kører narkokørsel, vil det blive betragtet som værende anden gang du kører narkokørsel.

Kørsel i frakendelsestiden i Søborg
Torsdag den 13. juli kl. 10.25 blev en 39-årig mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev bragt til standsning på Vandtårnsvej i Søborg på grund af for høj fart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top