Volleyballklubber i skilsmisse
Elitesamarbejdet mellem volleyballklubberne i Lyngby og Gladsaxe ophører

Lyngby-Gladsaxe Volleys herrehold stod på ny til at spille den kommende sæson i landets fineste række, VolleyLigaen. Det skete, da elitesamarbejdets bedste hold vandt kvalifikationsturneringen mellem de nederste i ligaen og de øverste fra den næstbedste række.

Men allerede nu er det blevet besluttet, at samarbejdet på øverste niveau mellem de to naboklubber ophører.

Det betyder, at Gladsaxe Volleys bedste herrehold i den kommende sæson spiller i 1. division, i den næstbedste række.

– Det koster mange penge at spille i den bedste række. Desværre har sponsorunderlaget ikke været tilstrækkeligt stort, så derfor har vi trukket holdet, siger Nikolaj Nyholm, der spillede med på ligaholdet i sidste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top