25 kørte for stærkt ved Stengård Skole
Københavns Vestegns Politi tjekkede torsdag formiddag hastigheden for 185 køretøjer på Triumfvej ved Stengård Skole. Og det var desværre en trist oplevelse. Som politiet selv formulerer det: "25 kørte for stærkt. 7 får et "hak" i kørekortet og en skal ringe til en kørerlærer. ØV."

Københavns Vestegns Politi tjekkede torsdag formiddag hastigheden for 185 køretøjer på Triumfvej ved Stengård Skole. Og det var desværre en trist oplevelse. Som politiet selv formulerer det: “25 kørte for stærkt. 7 får et “hak” i kørekortet og en skal ringe til en kørerlærer. ØV.”

1 kommentar om “25 kørte for stærkt ved Stengård Skole”

 1. Bjørn Jensen siger:

  Tak til politiet.

  For færdselskontrollen ved Stengård Skole. Det er jo uhyggeligt, at så mange bilister fuldstændig ignorerer, at de med høj hastighed kører gennem et område med børn.
  Desværre kunne den slags livsfarlige episoder let være undgået, hvis kommunens tekniske forvaltning havde gjort som de lovede, nemlig at etablere vejbump der var skrappere end de slappe der var der før. De nye kan passeres uden besvær med 60-70 km/t. Det bliver de desværre ofte. Ganske vist vil man lave dem ved skolen om, men det bør gælde hele Triumfvej, hvor der køres alt for hurtigt. Vi frygter hvad der kan ske og kommunen havde alle muligheder da bumpene skulle re-etableres, men som forvaltningen sagde: “Sådan gør vi her i Gladsaxe kommune”. Formanden for trafikudvalget Ole Skrald sagde jo også: “Det må vi leve med”.

  Venlig hilsen
  Bjørn Jensen
  Triumfvej 21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top