Bagsværddrenge bedst
bagsværd-34.jpg
Otte glade vindere: Bagest fra venstre: Aksel, Zacharias, Villads, Rasmus, Nikolaj. Forrest: Tobias, Ludvig, Albert. Foto: Privat.
U13 drenge vandt Havdrup Cup

Bagsværd Boldklubs 1. hold i U13 drenge kunne søndag løfte pokalen som vindere af Havdrup Sommer Cup 2017.

Holdet vandt 2-0 over holdkammeraterne fra Bagsværd 2, måtte nøjes med 1-1 mod FK Sydsjælland (som udlignede på straffespark kort før slutfløjt) og sluttede af med 0-0 i silende regn mod værterne fra Havdrup.

Dermed endte tre hold på 5 point, og Bagsværd drengene kunne løfte pokalen i kraft af bedste målforskel. Topscorer blev Ludvig Bilde Reinhardt, som satte alle Bagsværds tre mål i nettet. Man-of-the-match gik til højre back Rasmus Snorre, som nu kan se frem til at have pokalen stående på værelset den næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top