Godt kommuneplanen blev ændret
Det var en sejr for borgerne, at byrådet ændrede den kommuneplan, som var i høring.

Det var en sejr for borgerne, at byrådet ændrede den kommuneplan, som var i høring. Dermed undgår vi – i hvert fald i første omgang – byggeri, hvor man pludselig ville bygge i to etager i villakvarterne – med de problemer, det ville give, med eksploderende ejendomsskatter og indblik fra naboerne.

På Facebook har jeg brugt Bagsværdlund som eksempel på byggeri, der fremover ville være tilladt i villakvartererne. Unægtelig med indbliksgener for naboerne. Som på Pinjevej.

Det får Steen Græse, der noget uheldigt glemmer at fortælle læserne, at han er socialdemokrat og deler adresse med borgmester Trine Græse, til at skrive, at jeg nedgør byggeriet. Det er forkert. Jeg er imod princippet om at bygge i to etager i villakvarterer. Det er – isoleret set – et flot byggeri.

Og Græse – de bor selv på 6. sal, så de slipper selvfølgelig for indbliksgener. Noget der ellers giver dårlig stemning mellem naboerne.
Den socialdemokratiske kandidat Henrik Andersen skriver i samme udgave, at jeg i min brochure om kommuneplanen, skriver noget, der er lodret forkert. Socialdemokraterne er ifølge Andersen imod fortætningen. Det er kun glædeligt, at det er blevet sådan. Men Andersen var måske ikke med på det debatmøde om kommuneplanen, hvor borgmester Trine Græse forsvarede planen og fortætningen. Det ville pynte på valgkampen, hvis Andersen m.fl. stod på mål for deres kovending – som vi er glade for – i stedet for at klandre andre.

Martin Skou Heidemann, Kandidat nr 4 for Venstre

1 kommentar om “Godt kommuneplanen blev ændret”

  1. Bo Andersen siger:

    Hvorfor skal villakvartererne fritages for byudvikling? Er det kun os der bor i områder uden villaer der skal “byfortætes” Det er næsten umuligt at komme til og fra Værebroparken i myldretiden, det bliver kun værre med Bagsværdlundbyggeriet. I det hele taget er vi godt og grundigt pakket ind i osende biler på alle sider af Værebroparken, det lugtes tydeligt, specielt om eftermiddagen når der er tryg på alle vejen omkring Værebroparken. Jeg syntes man skulle åbne op ind til hele industriområdet så noget af trafiktrykket tages fra Vadstrupvej/ Værebrovej, trafikken må kunne ledes ud en anden vej, hvis man vil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top