annonce
Se på kunst og drik kaffe
kaffe.jpg
Det kan være en fascinerende oplvelse at se produktion af kaffe. Det kan man opleve på lørdag. Foto: Privat.
Kunst- og Kaffemarked på Columbusvej

Emdruplund Kaffe Risteri og BellaArt på Columbusvej ved Trafikpladsen er gået i samarbejde og har arrangeret en spændende markedsdag på lørdag. Kunsthåndværkere vil præsentere deres kreativitet ved de udendørs stande. Blandt udstillerne kan nævnes Mulle Moth Keramik, Brogaard-Design, Draperiet, Charlotte Mikkelsen, Anders Løvenwald, Kate le Dous, Nanni Theill m.fl. De laver alle unikakunst og kunsthåndværk af høj kvalitet. I det nyåbnede BellaAtelier vil man kunne se en udstilling af malerier og tekstiler – og måske et par arbejdende kunstnere.

Som noget helt nyt begynder BellaArt denne dag med at sælge Coffee-to-go. Du kan vælge en Latte Machiato, Cappucino, Wiener Melange – eller slet og ret en ren kop Emdruplund-kaffe.

Emdruplund Kaffe rykker ud på markedet
Alle der besøger markedet den 2. september kan opleve Kaffe-Søren, som rister den lækreste Mocca ude på gårdspladsen. Det er en unik chance denne ene dag for at se, hvordan processen foregår. Der ligger 50 års erfaringer bag Sørens håndværk, og du kan få en god kaffe-snak, imens bønnerne rister. Smag på kaffen, få en gratis prøvepose og køb den nyristede kaffe med hjem. Hele bønner eller malet på den gamle kaffemølle? Du vælger selv.

I tilfælde af dårligt vejr, rykker hele markedet ind i den store hal på kafferisteriet.

Columbusvej ligger lige overfor Gladsaxe Trafikplads, og på området ved risteriet er der også parkeringspladser, så det er nemt at komme til markedet. Der er gratis adgang fra kl. 11 til 17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top