Voldsom brand på 6. sal
Brand-i-HG-03-34-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke mindst takket være en drejestige kunne brandfolkene forholdsvis hurtigt komme til ilden og få den under kontrol. Foto: Kaj Bonne.
Hurtig indsats fra Beredskab Øst i Høje Gladsaxe

Forrige tirsdag opstod der om eftermiddagen en voldsom brand på 6. sal i en lejlighed i nummer 11 i Høje Gladsaxe. Men en hurtig indsats forhindrede de helt store skader.

Beredskab øst var fremme på stedet bare tre minutter efter at der var givet meddelelse om branden.

Selvom responstiden var mindre end 3 minutter var branden meget voldsom ved ankomst – og enorm varme forhindrede røgdykkere i at trænge ind i lejligheden, kan man læse på Beredskab østs facebookside.
Der blev tilkaldt yderligere forstærkninger fra Station Gentofte og Station Lyngby, og ved fælles indsats lykkes det at få nedkæmpet branden med slangeudlægninger fra flere stigrør og CAFS-angreb (Compressed Air Foam System) fra drejestige.

En statiker vurderede efterfølgende, at den voldsomme varme havde svækket betonkonstruktionen i en sådan grad, at etageadskillelsen skulle afstives – en opgave som Dansk Bygningskontrol har løst.
I forbindelse med indsatsen blev 2 brandmænd lettere forbrændt og måtte forbi skadestuen på Herlev Hospital – de er heldigvis retur igen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top