Kunsten kom frem
bne-Atelierdøre-17-39-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åbne Atelierdøre bød på yderst varieret udbud

De mange kunstnere i Åbne Atelierdøre i Gladsaxe havde slået dørene op til hjem og atelierer i weekenden, og mange borgere valgte at tage imod tilbuddet om at komme helt tæt på værkerne og ofte også høre om arbejdsmetoderne.

Helt åbent var der på pladsen ved Irma på Søborg Hovedgade, hvor byrådsmedlem Lars Abel fra de konservative åbnede for festlighederne, og hvor Henrik Brøndsted, der er kasserer i foreningen, takkede for den kommunale velvilje, så kunsten kan komme ud til folket

1 kommentar om “Kunsten kom frem”

  1. Kamilla Ruus siger:

    Rigtig fint arrangement. En begivenhed der godt må gentages. Både kunstnere og publikum får noget ud af det og som kunstner kan du ikke blive eksponeret nok.

    Mvh.
    Kamilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top