annonce
Nordisk fremvisning
Kirkegård-01-37-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis er kirkegårdsfolket vant til al slags vejr, så deltagerne i den nordiske kongres tog småregnen, som den kom under fremvisningen af Gladsaxe Kirkegård. Foto: Kaj Bonne.
I fredags besøgte 450 nordiske kongresdeltagere Gladsaxe Kirkegård

På Gladsaxe Kirkegård var der i fredags opstillet mere end en snes telte med udstillinger af varer til kirkegårdsdrift – planter, maskiner, småtraktorer og gravsten. Anledningen var, at Gladsaxe Kirkegård var blevet udvalgt som ekskursionsformål for de 450 deltagere ved Nordisk Forbund for Kirkegård og Krematoriers kongres i København.

Gladsaxe Kirkegård havde selv stillet et kæmpetelt op til deltagerne, og her kunne kongresdeltagerne så smage på danske pølser og brød leveret fra den legendariske pølsevogn Harrys Place på Nørrebro. Og både svenskere, finner og nordmænd stod i kø for at stillet sulten fra kl. 10.30, mens danskerne var lidt mere tilbageholdende så tidligt på morgenen.

Selv om det småregnede under hele arrangementet, så tog deltagerne de vejrmæssige udfordringer med godt humør, for Gladsaxe Kirkegårds personale havde sørget for en flot fremvisning.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Der var mange udstillere på Gladsaxe Kirkegård. Her studeres nogle gravsten af kongresdeltagerne.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top