Sæsonen startede med en sejr
ishockey.jpg
Det var uden tvivl sidste års bronzevinderes rutine og bedre fysik, gjorde den største forskel. Foto: Daniel Eberhardt
R.I.K. / HERLEV - GLADSAXE 1-6

Torsdag aften fik Gladsaxe Bears skudt den nye sæson i gang med en udekamp mod R.I.K/Herlev .

Efter bare få sekunder på banen fik Gladsaxes Christian Glaas holdet på 1-0 og det blev i alt til tre mål fra hans hånd. De tre
andre målscorere var Andreas Søgård, Nicklas Malling, og Andreas K. Larsen. Som målmand var Martin Jørgensen igen sikkerheden selv.

-Vi spillede med et noget skades- og afbudsramt hold. Daniel Engelsmann, Joshua Rye Petersen, Nikolaj Damm, Mads Thune stod alle på den forkerte side af glasset. Så det var ikke ligefrem en start, fortæller træner Jakob Volf, der også har den nye amerikanske back Jack Burton ventende på sidelinjen, da de juridiske forhold ikke er kommet på plads. Men generelt synes Jacob Volf, at holdet leverede en fin indsats og med en så stor sejr var det vel noget nær den optimale start på sæsonen.

-Det var i store perioder en meget rodet affære, men de gange hvor vi formåede at vende spillet hurtigt og ligeledes når vi fik lagt tryk på dem i deres defensive zone, så det fint ud. Men der er fortsat meget vi skal arbejde med og forbedre på, fortæller Jacob Volf.

Næste hjemmekamp spilles på Isbanevej på lørdag den 16/9 kl. 18.35 mod Aalborg og søndag den 17/9 kl. 10.35 mod Frederikshavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top