Selvmål knækkede VB1968
VB.png
Den liggende Erkan Aslan har ramt bolden så uheldigt, at den stryger i mål hos den glimrende målmand Celal Yilmaz. Jammerbugt er kommet foran, og fra da virkede kampen afgjort. Foto: Kaj Bonne.
Pokaleventyret sluttede med 0-3 mod Jammerbugt FC

VB1968 fra serie 1 var presset i bund næsten fra start til slut i 3. runde af DBUs pokalturnering. Men først i det 72. minut væltede læsset med et selvmål.

Indtil da havde VB1968 spillet en fornem kamp med masser af godt forsvarsspil – og ganske få afslutninger hos gæsternes målmand Thomas Nielsen.
Det var en af kampens profiler, Erkan Aslan, der var så uheldig at rette bolden af, så den snød VB1968s ellers særdeles velspillende målmand Celal Yilmaz.

Det mål virkede som om det trak kræfterne ud af hjemmeholdets spillere, og det endte med yderligere to scoringer til Jammerbugt, der topper sin række i 2. division og i den foregående runde slog Vejle fra toppen af 1. division ud af turneringen.

Zander Hyltoft gjorde det til 0-2 efter en dobbeltchance, og på kampens absolut sidste spark sendte Alexander Tved Hansen bolden i mål til 0-3.
I de sidste 10 minutter forsøgte VB1968 at trykke på, og det gav så nogle blottelser i forsvaret.

Onsdag skal de øvrige tilbageblevne seriehold i aktion, og hvis de alle taber, så kan VB1968 indkassere 100.000 kr. fra DBU som det lavest rangerende hold i 3. runde.
-Jeg har allerede modtaget ønsker for 250.000 kr., griner klubformand Jørgen Franck.
 

 

 

1 kommentar om “Selvmål knækkede VB1968”

  1. Som et plaster på såret så vinder vi 100.000kr som bedste seriehold i DBU Pokalen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top