Alternativ motionsdag
Motionsdag-Vadgård-01-42-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Vadgårds Skoles motionsdag var der forhindringsløb for ”blinde”. ”Den blinde” blev hjulpet igennem forhindringsbanen af en seende hjælper. Foto: Kaj Bonne.
Vadgård Skole fik alle elever i bevægelse, hvor legen, holdånden og sammenholdet var i fokus

Efterårsferien stod for døren, og så er stemningen blandt eleverne på en skole altid i top. Således også på Vadgård Skole i fredags. Mange skoler har indlagt en motionsdag før efterårsferien, og det havde man også på Vadgård Skole. Men man havde endvidere gjort sig den ulejlighed at tænke alternativt. Børnene skulle nok komme i bevægelse, men ikke gennem deltagelse i traditionelle sportsaktiviteter.

Samtlige skolens elever fra 0. til 9. klasse blev inddelt i hold af 10-12 elever, som alle skulle igennem ti discipliner af meget særegen karakter. Der var hulahopringløb, blindeløb, kartoffelløb, støvlekast, labyrintløb, stafetløb, sækkeløb og andre aktiviteter.

Dagen blev afsluttet med fællessamling i kantinen, hvor vinderne blev præmieret efter fortjeneste – og så var der ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top