Første graduering
Graduering-pencak-Silat-2.jpg
Fra gradueringen i Gladsaxe Sportshal, hvor de fire deltagere erobrede de gule bælte i den indonesiske kampsport Pencak Silat. Foto: Privat.
Fire medlemmer af Pencak Silat-klubben i Gladsaxe blev tildelt det gule bælte

Pencak Silat er en indonesisk kampsport, og nu har klubben i Gladsaxe haft sine første gradueringer. Der blev uddelt fire gule bælter til de fire ”persilats” Rikke Kruse, Bjarne Kruse, Kasper Østerø og Albert Sangill.

– Efter en hård fysisk test viste de fire udøvere basisbevægelser de tre første vendings – flot udført første del af Toya Lanka (kamp med stok) og til sidst sparring (kamp) i formerne, udtaler Gladsaxe-klubbens initiativrige stifter Martin Sangill.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top