Livsfarlig trafik ved Bagsværd Bymidte
-

Hvornår griber kommunen ind over for de vanvittige trafikforhold i Bagsværd Bymidte?

Som beboer i området færdes både jeg selv og min datter ofte omkring det store kryds Bagsværd Hovedgade/indkørslen til henholdsvis Bibliografen og parkeringspladsen ved højhuset. Der køres dagligt over for rødt i krydset og der køres alt for stærkt. Og adskillige gange har vi måttet springe for livet i fodgængerovergangen, når svingende bilister fra Bibliografen eller parkeringspladsen ved højhuset på den anden side ”liige” skal nå at svinge inden vi fodgængere er nået til midten.

Jeg har tidligere skrevet til kommunen om dette kryds, men man mener åbenbart ikke at der er noget problem. Hvorfor kan der ikke etableres svingpile for bilisterne og en helle midt på, så livet kan blive tryggere for os fodgængere?

Nina Gath

2 kommentarer om “Livsfarlig trafik ved Bagsværd Bymidte”

 1. Bo Andersen siger:

  Kan kun give Nina ret, Bagsværd centrum er uhyggelig at færdes i hvis man ikke bruger bil. Derfor tager jeg til Lyngby, meget hyggeligere og stille på trods af det er en større by, der er større udvalg af butikker. Bagsværd Centrum vil stille og rolig uddø hvis kommunalpolitikerne ikke gør noget.

 2. Otto Jarl siger:

  Kære Nina

  Jeg bor give ved krydset. Du har ret. iøvrigt læs mit indlæg 1/8 “Forskønnelse af Bagsværd Hovedgade”. Du kan se det nedenfor.

  Med venlig hilsen
  Otto Jarl
  Kandidat til Seniorrådet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top