- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Motorcyklist trafikdræbt

Tirsdag 3. oktober kl. 16.33 blev det anmeldt, at der var sket en alvorlig trafikulykke på Motorring 3 nær Søborg, hvor en bil og en motorcykel var impliceret. Uheldet skete angiveligt, da føreren af en personbil, en 21-årig mand, bremsede op og herefter holdt helt stille på grund af kø og pludseligt blev påkørt bagfra af en motorcykel i høj fart, hvormed føreren af motorcyklen, en 49-årig mand, tog sig et alvorligt styrt.

Flere redningskøretøjer var på ulykkesstedet kort tid efter anmeldelsen, hvor flere læger og ambulancefolk udøvede førstehjælp til motorcykelføreren, som kl. 16.59 blev erklæret død som følge af sine kvæstelser.

Har du været udsat for eller vidne til en ulykke, forbrydelse eller voldsom oplevelse?

Har du brug for at tale med et medmenneske om din oplevelse? Offerrådgivningen på Københavns Vestegn tilbyder gratis telefonrådgivning og støtte. Efterreaktioner er normale og kan opstå længe efter oplevelsen. Vi har tavshedspligt og kan rådgive dig om din situation – og vi kan hjælpe dig med praktiske og juridiske spørgsmål. Ring til os anonymt og døgnet rundt på tlf. 2368 6037.