annonce
Reetabler fortovet på Aldershvilevej!
-

Undertegnede bor på Aldershvilevej og har haft stor glæde af vejens fortov. Ikke mindst fordi jeg er blind og alligevel altid har kunnet sikre mig, at jeg befandt mig på fortovet.

Dette er nu ikke længere muligt.

Det nye fortov på Aldershvilevej er i niveau med cykelstien, der er ingen adskillelse imellem den gående og kørende trafik.

De fleste cyklister kører nu meget stærkt, de bruger desværre ikke deres ringklokke, når de passerer mig.

I øjeblikket kan jeg med stokken mærke den ujævne overflade, hvor fortovet er og den glatte overflade, hvor cykelstien er. Men efter hånden som bladene falder sammen med jord og grus, bliver det mere og mere utydeligt at mærke og jeg tør ikke tænke på, hvordan det bliver når sneen falder.

Sommetider skal jeg ud om forhindringer på fortovet; men hvornår er jeg inde på cykelstien igen?

Jeg vil derfor bede om, at der igen kommer en meget tydelig kantstenslysning imellem cykelstien og fortovet. Måske en række brosten, der er hævet 5 til 10 centimeter, så ingen er i tvivl om, hvor til fortovet går og cykelstien begynder.

Det er oftest sådan, at hvis man tilgodeser tilgængelighed for blinde, så hjælper man også mange andre mennesker, børn voksne og ældre, som vil få glæde af den sikre adskillelse.

Jeg vil derfor opfordre til, at man til kommunevalget stemmer på de kandidater, der lover at prioritere trafiksikre fortove.

Peter Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top