Teenager fængslet for skud i Søborg
18-årig varetægtfængslet for skud i Søborg. Der er nu indført visitationszone

Københavns Vestegns Politis efterforskning af skudepisoden på Søborg Hovedgade 125 onsdag aften kl. 22.30 førte fredag til, at Glostrup Ret varetægtfængslede en 18-årig mand i fire uger.

Den 18-årige blev fremstillet i et grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab af en 34-årig mand, der blev ramt af skud i maven foran Netto nær Søborg Torv.

Det 34-årige skudoffers tilstand beskrives som stabil, og han lå fortsat på hospitalet hen over weekenden.

To-tre biler flygtede fra stedet. Den ene en Chevrolet Grand Voyager og den anden en Audi A6.

Politiet søger derfor vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stedet før og efter kl. 22.30 den 25. oktober.

Senere onsdag nat, omkring kl. 23.59 og kl. 01.30, blev der fundet to udbrændte biler i henholdsvis Bispeengbuen og Bystævneparken i København, som muligvis kan relateres til episoden.
– Det er fortsat uafklaret, om motivet bag episoden skyldes uoverensstemmelser mellem bander eller banderelaterede personer, men det skal efterforskningen også afdække, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

I forbindelse med skudepisoden har Vestegnens Politi udvidet og forlænget den igangværende visitationszone ti torsdag den 9. november kl. 23, så den nu også omfatter dele af Gladsaxe Kommune. Afgræsningen er sat ved Ring 4, Klausdalsbrovej, Motorring 3 til kredsgrænsen mod Nordsjællands (Lyngby-Taarbæk Kommune) og Københavns Politi (Københavns Kommune).

Hvis du har set noget, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 4386 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top