-Vi har en aftale
Frivilligbørs-01-39-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken hele tiden, så måske kan man lige få de gode fif ved at tale med repræsentanter for andre klubber eller foreninger eller man kan indgå aftaler om at hjælpe til i nogle sammenhænge. Foto: Kaj Bonne.
Stort fremmøde til Frivilligbørs i onsdags

Der var deltagere fra over 30 forskellige foreninger og kommunale institutioner, da kommunen havde inviteret til Frivilligbørs på rådhuset.

Der blev indgået 75 aftaler om kommende samarbejder om stort og småt.

En Frivilligbørs er en ”markedsplads”, hvor man har mulighed for at møde hinanden og lave aftaler eller indgå et samarbejde på frivillig basis. På Frivilligbørsen kan deltagerne i løbet af et kort og aktivt arrangement på 2 timer etablere partnerskaber og udveksle ydelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top