- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Voksenvenner til børn

Foreningen Børns Voksenvenner arbejder blandt andet på at skabe venskaber mellem børn fra familier med et spinkelt netværk og ressourcestærke frivillige voksenvenner. I 27 år har foreningen skabt venskaber mellem sårbare børn og voksne med menneskeligt overskud.

Nu har foreningen netop startet en afdeling i Gladsaxe, men man kunne godt bruge flere frivillige:
– Vi har startet et lokalt matcherteam i Gladsaxe og søger derfor frivillige med en social- eller børnefaglig baggrund, som har lyst til at matche venskaber i Gladsaxe. Børns Voksenvenner uddanner dig til at visitere og besøge kommende voksenvenner og familier og etablere venskaberne. Vi søger også frivillige med kommunikations- eller marketingsbaggrunde, der vil arbejde med at gøre Børns Voksenvenner synlige i lokalområdet, siger Sarah Højgaard Cawood fra Børns Voksenvenner.

I øjeblikket har Gladsaxe-afdelingen to frivillige matchere i Gladsaxe, men mangler mindst en matcher mere, og 1-2 frivillige kommunikations-/events frivillige.
Arbejdet med synlighed bakkes op af Børns Voksenvenner København. Hvis du er interesseret i at høre mere kan du ringe til os på 28151977.
Læs mere på www.voksenven.dk [1]