Visitationszone i dele af Gladsaxe
Visitationszone.jpg
Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at etablere en ny visitationszone i dele af Gladsaxe, Herlev og Ballerup Kommuner fra i dag onsdag den 1. november 2017 kl. 17 til torsdag den 9. november 2017 kl. 23.

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Baggrunden for beslutningen er, at der aktuelt pågår en konflikt i og omkring bandemiljøet. Senest fandt politiet blandt andet fandt slagvåben, en revolver og ammunition i Værebro-området i Bagsværd, hvor en gruppering skabte utryghed.

– Vi arbejder for at gøre borgerne trygge og bandefolkene utrygge. En visitationszone er et af vores vigtige redskaber til netop det arbejde, siger politiinspektør Svend Foldager.
Visitationszonen etableres i henhold til lov om politiets virksomhed § 6.

Se kort
Visitationszonens geografiske område fremgår af kortet, hvor den sorte linje markerer den nye zone.

Visitationszonen er afgrænset af Ring 4 fra Klausdalsbrovej til kommunegrænsen Gladaxe/Lyngby-Taarbæk kommune – dog undtaget hvor Ring 4 løber i Furesø Kommune ved Åvej og Ny Hjortespringsvej. Fra Ring 4 afgrænses zonen mod syd langs kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk/Gentofte) til Motorring 3, Hillerødmotorvejen, Klaudalsbrovej til Ring 4.

Eksisterende visitationszone
Den nyetablerede visitationszone supplerer en eksisterende visitationszone fra den 26. oktober 2017 (markeret med blåt på kortet).

Læs om denne zone her: Forlængelse og udvidelse af visitationszone (26-10-2017)

Begge zoner gælder til torsdag den 9. november 2017 kl. 23.

Visitationszone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top