annonce
AB Gladsaxe i målshow
AB-Skovshoved-01-45-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frederik Larsen (6) får lov til at bringe Skovshoved på 1-0. Foto: Kaj Bonne.
Den betydningsløse kamp mod Skovshoved endte 3-3

Stillingsmæssigt var udfaldet af 2. divisionskampen mellem AB Gladsaxe og Skovshoved ligegyldigt. Holdene fortsætter til foråret i hver deres afdeling af 2. division.

Skovshoved skal spille om oprykning til 1.division og AB Gladsaxe om at undgå nedrykning til danmarksserien.

Dermed er der måske ikke så meget at sige til, at forestillingen endte 3-3.

AB Gladsaxe måtte undvære et par karantæneramte spillere og andre sad ude med skader, så mandskabet var forholdsvis urutineret.

Skovshoved kom foran 1-0, da Frederik Larsen uhindret fik lov til at heade et hjørnespark i mål, hvor AB målmand Mark Fabricius kom lidt på mellemhånd.

Kort efter fik AB udlignet til 1-1 på en tro kopi af Skovshoveds føringsmål. Armend Aslanis hjørnespark headede anfører Rasmus Nielsen flot i mål til 1-1.

Stefan Nygaard gjorde det til 2-1 og kort tid efter udlignede Nicola Vallys.

Daniel Warmbach kom igennem og kanonerede bolden i mål til 3-2 i 2. halvleg. Skovshoved fik udlignet på et kontroversielt straffespark Rasmus Nielsen spillede bolden fra Simon Bræmer til hjørnespark, men dommeren dømte uforståeligt straffespark. ABerne brokkede sig og Matti Olsen så direkte rødt, for en kommentar til dommeren, hvorefter Simon Bræmer udlignede til 3-3.

AB Gladsaxe har fået et væld af gule og røde kort i efteråret og skal nok stramme sig an, så man kan stille med det bedste hold hver gang til foråret.

Nu er der fire en halv måneds pause til at få spillet holdet bedre sammen, og så går man i gang igen i weekenden 17.-18. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top