Banko som i gamle dage
Banko_MENY-2_2.jpg
Stemningen var i top, da der blev spillet banko i MENY Bagsværds café. Foto: Privat.
Men mange børn og unge deltog også i det populære spil med flotte præmier

Bankospillet har genvundet noget af den popularitet, som det havde i 60erne og 70erne, hvor mange fodboldklubber og foreninger kørte med halve grise, flæskesider og købmandskurve. MENY Bagsværd havde indbudt til bankospil, og ikke færre end 105 havde meldt sig til. Naturligvis en hel del ældre borgere, men sandelig også nyt blod fra børn og unge.

Var man så heldig at have banko på hele pladen, modtog vinderen en stor købmandskurv: – Den var proppet med gode ting fra fiskeafdelingen, slagteren og delikatesseafdelingen samt gode drikkevarer og andet godt, fortæller servicechef i MENY Bagsværd, Anna Bang Jensen.

En heldig vinder i en lodtrækningskonkurrence gik også hjem med en stor flot kaffemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top