Bogen til mænd – og til kvinder
Forfatter-46-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jørgen W. Frøhlich har ladet sig inspirere af samtalerne i diverse saunaer, når badeturene var overstået. Foto: Kaj Bonne.
Forfatter hentede masser af inspiration i lokale saunaer

Skal man sælge bøger, så skal man skrive biografier eller krimier.

Og de fleste bøger læses af kvinder.

Det ved forfatteren Buddingedrengen Jørgen W. Frøhlich – nu bosat i Nybroområdet – udmærket.

Men han har stor tiltro til sin seneste bog ”Røster fra en sauna”.

-Bogen er skrevet med mange små kapitler, og jeg tror på, at mænd vil finde det mere overskueligt at gå i gang med sådan en bog – og så kan den gøre kvinder klogere på, hvad mænd egentlig går og taler om, siger Jørgen W. Frøhlich.

Han tog rundt til de lokale svømmehaller i Søborg, Bagsværd, Hellerup og Lyngby og sad og lyttede til samtalerne, og så lod han sig inspirere til at skrive løs.
-Nogle læsere kan måske genkende sig selv, men det er anonymiseret, og når jeg citerer direkte er det ovre id en helt karmløse afdeling, siger Jørgen W. Frøhlich.
Hans første bog ”Og mens englene græder” var i den dybere afdeling, og den solgte rigtig godt.

-Min nye bog er noget lettere i tonen, men der er trods alt også meget at tænke over. Når en ateistisk skoleleder og en pensioneret præst taler sammen, kan der komme mange gode synspunkter frem, siger Jørgen W. Frøhlich.

Bogen rummer 53 små historier. Der er masser af skæg og ballade og hurtige replikker, mens også samtaler, der giver grund til eftertanken.

Bogen præsenteres 19. november klokken 15.00 på Hovedbiblioteket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top