De gode sager var et tilløbsstykke
MENY-01-46-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per Mikkelsen bød 110 MENY-kunder velkommen til Gourmet Aften. Forventningerne var store fra start, og de blev indfriet til fulde. Foto: Kaj Bonne
110 deltagere til MENY Søborgs Gourmet Aften

Det kan nok være at smagsløgene fik en på opleveren, da købmand Per Mikkelsen holdt Gourmet Aften sidste tirsdag i MENY Søborg.

110 Gladsaxe-borgere benyttede sig af tilbuddet. 23 leverandører stod klar til at uddele smagsprøver sammen med personalet i MENYs specialafdelinger, Lagkagehuset og Peter Beier.

Til at starte med var der trængsel, indtil folk fordelte sig rundt omkring ved boderne. Fiskeafdelingen havde et stort træk af interesserede, og Gladsaxe Bladets udsendte opdagede de nyåbnede, friske østers i modsætning til mange andre: – Jamen, sidste år var det heller ikke alle, der opdagede dem. Så det endte med, at jeg spiste ti, for ellers var de jo blevet smidt ud, blinkede en veltilfreds Søborg-kvinde til os.

Per Mikkelsen fortalte indledningsvis: – Når jeg spørger mine nyansatte, hvem der er den vigtigste her i butikken, så svarer ni ud af ti: Det er dig, købmand! Ja, det kan godt være, at jeg er den sidste, der forlader skuden, men det er kunden, der er den vigtigste hos os. Og det vil vi gerne vise jer ikke kun i dag, men hver eneste dag.
Der var specialiteter inden for ost, kød, fisk og grønt, vin fra alverdens lande, cremer og meget andet. På vejen hjem modtog alle deltagere en lækker gavepose. Det var en herlig aften for de heldige, der nåede at få billet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hva’ har du dog der? Ja, det var så en oksekødsspecialitet, som kunderne blev tilbudt.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top