Fik ni etager i baghaven
-

Kommunalvalget er ikke kun en retning for hvordan Gladsaxe kommune skal udvikle sig fremover. Det er også en status på hvordan det er gået.
Her skiller den store byggeskandale på Tobaksvejen sig ud. Det var her Gladsaxe Byråd fik plantet et skrummel på 9 etager stort set i baghaven til en af kommunens borgere.
Men hvorfor i al verden har man ikke fundet en kompensation? I stedet har man brugt pengene på en advokatundersøgelse, der fik vasket de ansvarlige hænder.
Det kan vi ikke være bekendt. Jeg synes det er magtarrogance, at man ikke forlængst har givet en kompensation. Man har ikke engang ville beskære nogle træer, som ville give lidt af den manglende sol tilbage i naboens have. Det lovede socialdemokraten Ole Skrald ellers personligt at gøre.
Enhver kan jo se at den er helt gal og sagen er et tydeligt tegn på at der bør skiftes kraftigt ud i byrådet. Skrumlets nabo fortæller, at det kun er Venstre, Liberal Alliance, Enhedslisten og til dels Dansk Folkeparti, der har villet finde en løsning, mens de øvrige partier synes at det er i orden.
Husk det når krydset skal sættes!

Martin Skou Heidemann
Kandidat nr 4 for Venstre

1 kommentar om “Fik ni etager i baghaven”

  1. Korrekt, Denne sag er en skandalesag, som blot viser at byrådet ikke havde taget den lokale grundejerforening med i sit arbejde. Dette resulterede i en lang række klagesager hvor den enlige villaejer måtte se sig undertrykt af byrådets beslutning, som ikke stod at ændre.
    Sammenslutningen af grundejerforeninger ønsker ikke at sådanne sager gentager sig, så derfor har vi vælger-debat-møde i morgen aften på Buddinge skole kantinen, hvor alle der bor i ejet hus er velkomne for at drøfte hvilke muligheder vi har for at få mere indflydelse i forhold til embedsmænd og byrådets medlemmer.
    Sammenslutningen arbejder på frivilig basis og derfor må vi forvente at de møder vi holder med byrådet kan ses bagefter enten i journaler eller i aktive aftaler, hvor vi kan sætte vores indflydelse ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top