Gladsaxe svigter de svageste!
-

De svageste kontanthjælpsmodtagere og Gladsaxe kommune bliver vindere, hvis de pågældende personer kommer i beskæftigelse og ikke hænger fast i uvis forsørgelse på laveste niveau!

Men desværre er Gladsaxe – med en enkelt undtagelse – den kommune, som er dårligst til af få belastede kontanthjælpsmodtagere i gang med uddannelse, beskæftigelse eller afklaring til førtidspension.
Måler man 3 måneder efter afklarings- eller det såkaldte ressourceforløb, er der stadig hele 50 %, som hænger fast i uvished. I landet som helhed er det kun 20%. Langt flere kommer altså godt videre i andre kommuner. Jeg har personligt konfronteret borgmester Trine Græse med denne sørgelige situation flere gang i valgkampen. Men hun er i bedste fald uvidende, i værste fald ligeglad med kommunens og jobcenterets svigt overfor denne gruppe borgere.

Venstre ønsker, at alle kontanthjælpsmodtagere bliver afklaret: i aktivitet eller til en førtidspension, der kan give dem tryghed i tilværelsen og økonomisk sikkerhed! Når vi ønsker, at kommunen skal have en ny og bedre ledelse, er det bl.a. for at sikre penge til denne velfærdsordning!

Henrik Bach Mortensen
Nr. 2 på Venstres
liste til byrådet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top