annonce
Husker du skolen?
-

Hvis du skal finde en folkeskolevenlig kandidat, bliver du nødt til at have svar på:
Er skolens mål mere end det, som kan måles og vejes? Jeg synes, at dannelsen af mennesker via undervisningen i folkeskolens fag er folkeskolens kerneopgave. Hvad synes kandidaterne?
Er forvaltningen og politikere ved at afskaffe klasserne i vores skoler? Vi ved, at der rumstres med et eller andet i ”baglokalet”, men hvad er egentlig planen?
Er der nogen, der vil tage en reel drøftelse af skoledagens længde? Mange andre kommuner har vekslet det yderste af dagen om til tolærertimer.
De siger, at det er gavnligt. Hvis vi skal det i Gladsaxe skal der findes penge til øget åbning i SFO og klub.

Med baggrund i en afsat pulje på 250 mio. kr. er der store ambitioner for skolebygningerne i Gladsaxe, men hvor meget er der mon tilbage, når Søborg skole er bygget om?

Er der en vurdering af, hvor meget vi kan få for de resterende penge? Er der nogen der vil love flere penge?
Vil nogen stille forslag om, at man spørger de almindelige lærere, børnehaveklasseledere og pædagoger om, hvordan de synes, at det går med folkeskolereformen, de kommunale indsatsområder og arbejdsforholdene på skolerne?
Hvem vil være med i et samarbejde, der øger vores evne til at fastholde og rekruttere lærere i Gladsaxe? Gennemtrækket på lærerværelserne er steget kraftigt i de senere år.

Thomas Agerskov
Formand for lærerne
i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top