Meget mere end pizza
Meget-mere-end-pizza.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niyazi Dogan laver naturligvis pizza i Pizzahuset, men han laver også meget andet - for eksempel nogle lækre pastaretter. Foto: Kaj Bonne.
Store ambitioner hos ny pizzaejer i Bagsværd

Pizzahuset er det nye navn for spisestedet på Bagsværd Hovedgade 77. Der kom ny ejer til i oktober, og så skiftede ”Bagsværd Kebab og Pizza” navn til Pizzahuset.

”Kvalitet over kvantitet” er mottoet for Pizzahuset, som har skiftet facade og trykt nye menukort. Vinduespartiet er allerede udsmykket med julepynt, og i butikken hænger der julekugler og serveres pebernødder ad libitum.

Pizzahusets ejer er den 55-årige Niyazi Dogan, der har været i pizzabranchen i mange år. I 10 år var han indehaver af et lignende sted i Birkerød.

– Der skulle ske noget nyt, og det er altid sjovt at opbygge kendskab til nye kunder, områder og gøre det til et projekt, siger Niyazi Dogan.

Med til Pizzahuset tager Niyazi Dogan sine helt særlige opskrifter sin dej, tomatsauce, chili med mere, som han ikke deler ud af: – Det skal smages, tilføjer han og griner. På spisekortet er der 80 pizzaer at vælge imellem, ligesom der er hjemmelavede pitabrød og durumruller. Og i Birkerød værdsatte kunderne Niyazis pastaretter: – Jeg håber også, de bliver et hit i Bagsværd.

I december kører Pizzahuset en julekalender med særtilbud hver dag, som kan følges via Facebook og Instagram. Pizzahuset har åbent alle dage fra kl. 11-22, søndag dog kl. 12-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top