Politiet henter skyldnere
Alene truslen om at blive hentet har fået et stort antal nordsjællandske borgere til at melde sig selv i fogedretten

I løbet af efteråret tog Nordsjællands Politi skrappe midler i brug. Skyldnere blev hentet af politiet – enten i hjemmet eller på arbejdspladserne. Skriverierne i det lokale dagblad Frederiksborg Amts Avis og omtale i de æterbårne medier havde sin effekt. 80 skyldnere følte sig pludselig motiverede til at møde i fogedretten og få styr på gælden.

Ovenstående praksis har Københavns Vestegns Politi – hvortil Gladsaxe hører – også anvendt flere gange med succes. En lignende aktion er vist ikke lige under opsejling: – Men vi har indimellem sådanne aktioner, og det har god effekt på fremmødet i fogedretten månederne efter, fortæller Gitte Larsen Dalskov, fagkoordinator ved Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top