Sæt krydset rigtigt
121 ugyldige stemmesedler ved forrige valg

Når du stemmer til kommunalvalget, kan du få indflydelse på blandt andet kultur, erhvervsliv, undervisning, sundhed, veje, natur og miljø i din kommune. Men kun hvis du sætter krydset rigtigt.
Rigtigt mange mennesker vil gerne være med til at bestemme hvordan byrådet skal forvalte deres hverdag i forhold til de nære ting. Men hvis du sætter mere end et kryds på stemmesedlen, sætter dit kryds så meningen med stemmen er utydelig, eller tilføjer en smiley eller en anden tegning, så bliver din stemme erklæret ugyldig.

Bytter med et smil
Ved kommunalvalget i 2013 var der 121, der ikke havde udfyldt deres stemmesedler korrekt, og det er rigtigt ærgerligt, siger Jesper Graff Thøger, som er ansvarlig for koordinationen af kommunalvalget 21. november.
– Man kan altid få en ny stemmeseddel på valgstedet, hvis man har skrevet forkert, og vi bytter gerne og med et smil. Den sikre måde at stemme på er at sætte ét kryds, ud for enten en kandidat eller et parti. Hverken mere eller mindre, siger Jesper Graff Thøger.
Læs mere om valget på gladsaxe.dk/valg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top