Stort skaknederlag
Skakforeningen Odysseus fik ikke en god start i 2. division

I skak kan forventninger via matematiske formler omsættes til styrketal. Faktisk ret præcist. Fra nybegynderen til den norske verdensmester Magnus Carlsen. Disse styrketal kaldes Elo-tal – efter opfinderen; den ungarsk-amerikanske fysiker Arpad Elo. Og før en skakmatch kan man nøje afstemme forventningerne til udkommet.

Skakforeningen Odysseus spillede sæsonens første kamp i 2. division mod naboerne fra Furesø Skakklub. Hjemme på Frødings Allé var Gladsaxe-klubbens forventede score 3½ point i otte partier, mens Furesø forventedes at score 4½. Desværre skuffede Odysseus Elos forventninger og måtte nøjes med 2½, mens Furesø fik 5½.

Jens Juul Hornsgaard stod for Odysseus’ eneste gevinst, mens Klaus Gadegaard, Claus Olsen og jan Brønnum opnåede remis. Næste divisionskamp er 3. december, hvor Odysseus skal til Øbro på Østerbro.

Store sejre
I den københavnske holdturnering har Caïssa Gladsaxe fået en forrygende start i 1. række med en sejr på 8-0 over Odysseus 3. hold og 7½-½ over Øbros 5. hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top