Uregelmæssig busdrift med i evaluering
-

Kære Kirsten Jensen. Jeg tror, at vi alle har prøvet at vente forgæves på bussen og det er selvfølgelig utrolig irriterende. Når linje 6A og andre busser bliver forsinket, skyldes det desværre ofte forhold, vi som kommune ikke kan kontrollere. Det kan være trafikuheld, demonstrationer, trængsel i København eller andre uforudsete hændelser. Vi evaluerer løbende den samlede busdrift med MOVIA. Og her vil vi tage dine oplevelser med. Hvis du har et specifikt ønske til, hvor du gerne vil have et buslæskur, er du meget velkommen til at skrive det til veje@gladsaxe.dk. Så vil vi også bringe dette ønske videre til Movia.

Trine Græse
Borgmester

1 kommentar om “Uregelmæssig busdrift med i evaluering”

  1. Bo Andersen siger:

    Byrådet kunne vælge at lave nogle lokale busruter, i stedet for at der er så mange ruter hvor bussen kører lang og dermed risikere at blive forsinket f.eks p.g.a trafikken i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top