BOtikken er blevet selvstændig
herluf-peetsren.jpg
Herluf Pedersen har masser af erfaring. Foto: Privat.
1. december skiftede RealMæglerne BOtikken ApS navn og blev til Ejendomsmæglerne BOtikken ApS.

Direktør Herluf Pedersen har masser af rutine. Han har arbejdet 33 år i branchen.
BOtikken, der nu starter op som uafhængige ejendomsmæglere, kører videre med faste lave priser, hvor BOtikken samtidigt bibeholder de gode kontakter og det gode netværk med øvrige finansielle aktører på markedet.

Det ligger ikke direktør Herluf Pedersen fjernt at være uafhængig. Han har 20 år som selvstændig ejendomsmægler bag sig, foruden de 10 år som en del af Realmæglerne. Og hvor det før var Realmæglerne, er det nu sammenslutningen af De Selvstændige Ejendomsmæglere, som BOtikken er en del af.

1 kommentar om “BOtikken er blevet selvstændig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top