Kommunen samler gazellerne
29 Gladsaxe-virksomheder modtog gazelleprisen, som Dagbladet Børsen uddeler

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS var en af de 29 Gladsaxe-virksomheder, der i forrige uge blev udnævnt til gazellevirksomhed i 2017 af Dagbladet Børsen. Gazellepriserne uddeles til virksomheder, der klarer specifikke vækstkrav.

Finn Rosenlund Jacobsen, der blandt andet sælger lasermaskiner, fik også gazelleprisen sidste år: – Showet var ikke helt så sjovt som i 2016, og så manglede statsminister Lars Løkke Rasmussen i år, men han har nok andet at se til i øjeblikket, siger ingeniøren fra Laurentsvej i Bagsværd. Men det kan være, at det bliver morsommere den torsdag den 25. januar, når Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Erhvervsråd hylder gazellevirksomhederne ved en reception hos Revisionsfirmaet Beierholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top