Så blev det jul i Narsaq
juul-i-narsaq.jpg
Gabriella gik glip af juletræstændingen i Gladsaxe. Til gengæld var hun med i Narsaq i mere julede omgivelser med masser af sne. Foto: Privat.
Gæster fra Gladsaxe deltog i juletræstændingen

Gabriella på 4 år, der går i Børnehuset Sneglehuset, var med til at tænde juletræet i Narsaq, Kommune Kujalleq, der er Gladsaxe Kommunes venskabsby i Grønland.

Gladsaxe Kommune sender hvert år et juletræ til Narsaq, til stor glæde for alle børn og voksne i byen. Der vokser nemlig ikke juletræer i Grønland.

Gabriella er på ferie i Narsaq sammen med sin lillebror William, mor Josephine og far Jim.

Gabriella og hendes forældre fortæller: “Det er børnenes fest i Narsaq. Næsten alle byens børn og rigtig mange voksne møder frem på pladsen foran kommunekontoret. Lyset på juletræet bliver tændt, alle danser rundt om træet og synger og så kommer julemanden med sine hjælpere i byens brandbil – flot julepyntet og fyldt med godteposer til alle børnene. Til sidst er der kaffemik i forsamlingshuset.”

“Vi har en utrolig dejlig ferie og har nydt især kvalitetstiden som familie – med frisk luft, masser af sne og de flotteste udsigter.

Det at komme helt ned i tempo, og bare være os, uden adgang til trådløst internet og hverdagens strabasser. Fantastisk” slutter Gabriellas far Jim af.

Familien må være blevet helt bidt af Grønland, da det er anden gang Josephine og fjerde gang Jim besøger Narsaq.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top