Tak til Høje Gladsaxes frivillige
Frivillig.jpg
Der blev sagt tak til Høje Gladsaxes mange frivillige med noget god mad. Foto: Privat
-

Hver dag gør en masse aktive beboere i Høje Gladsaxe en kæmpe forskel for deres naboer og hele boligområdet i øvrigt. De laver alt fra store årlige begivenheder til fx gå-hold, kreativ eftermiddag og andre aktiviteter.

De unge har blandt andet lavet påskejagt for børnene, og Høje Gladsaxes bydelsmødre hjælper kvinder og familier.

Flere gør en stor indsat i ”Pulsen”, hvor de står for diverse grupper. Hver dag gør de Høje Gladsaxe til et bedre sted at bo. Derfor havde den boligsociale helhedsplan ”Vores HG” i torsdags inviteret Høje Gladsaxes ildsjæle på lidt mad og forkælelse for at sige tusind tak for deres indsats, når de gør så meget for andre resten af året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top