Banditter i habitter
I modsætning til al anden form går det den forkerte vej med at snyde med skat og moms

I løbet af kort tid præsenterer Københavns Vestegns Politi tallene for kriminaliteten i 2017 – herunder Gladsaxe Kommune.

Ledelsen på Politigården i Albertslund har dog allerede et overordnet overblik over, hvor man i det forløbne år har skullet bruge mange ressourcer.

– Den økonomiske kriminalitet stiger i modsætning til al anden kriminalitet. Vi har en række meget store skatte- og momssager, og vi kan se, at der bliver flere af den slags sager. Og de er både komplicerede og dermed meget tidskrævende. Til gengæld går tallene i den rigtige retning med den øvrige kriminalitet, siger chefpolitiinspektør Knud Stadsgaard.

2018 er startet med en meget omtalt sag om deling af børneporno blandt unge. Her har Københavns Vestegns Politi sigtet 151 unge personer: – Vi har sat folk på sagen, som er hjemme i dette område. Dermed kan vi afhøre 10 personer om dagen, siger leder af efterforskningen, politiinspektør Mikael Wern. I denne sag, der har sit udspring i Nordsjælland, er 1004 unge sigtet landet over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top