annonce
Beskæftigelse og integration ikke så dyrt som forudset
Overraskende nok kommer Gladsaxe Kommune til at bruge 12 mio. kr. færre på beskæftigelses- og integrationsområdet

Det korrigerede budget for Beskæftigelse- og Integrationsudvalget var sat til 746 mio. kroner. Men efter opgørelsen af tallene fra 3. kvartal, så viser det sig, at der kun er brugt 521,6 mio. kr.

– Samlet set forventer forvaltningen et forbrug i 2017 på 733,6 mio. kr., hvilket svarer til et mindre forbrug i forhold til det korrigerede budget på 12,4 mio. kr., står der i bilaget til Økonomiudvalgets møde den 12. december om budgetopfølgningen på 3. kvartal.

Budgettet vedrørende helbredserklæringer, tolkeudgifter og midlertidig boligplacering af flygtninge, som er placeret i den såkaldte serviceramme ønskes tilpasset de faktiske forventninger til udgiftsniveauet. Mindre forbruget i år ventes at ende på 6,6 mio. Budgettet til helbredserklæringer er på 4,1 mio. kr., men der forventes imidlertid kun forbrugt 3,9 mio. kr. Budgettet til tolkeudgifter er på 0,7 mio. kr., men det forventede forbrug er kun på 500.000 kr. Endelig er budgettet til midlertidig boligplacering af flygtninge på 1,4 mio. kr., men forventningen er blot 900.000 kr. – altså en mindre udgift på en ½ mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top