annonce
Lykkelige Lykke
Lykkelige-Lykke.jpg
Salgschef Anette Laugesen overrakte Best Travels gavekort på 5.000 kroner til Lykke Mejdal Jensen. Foto: Jan Løfberg
En juleshoppetur i Søborg gav bonus for Lykke Mejdal Jensen, der vandt Best Travels gavekort på 5.000 kroner

– Havde det ikke været for min datter Lærke, så havde jeg aldrig vundet. Hun ville på juleshopping i Søborg, og det sagde jeg ja til, for så kunne jeg lige nå at aflevere kuponen i Gladsaxe Bladets postkasse på vejen, fortalte en ovenud lykkelig Lykke Mejdal Jensen, der vandt et gavekort på 5.000 kroner til en rejse med Best Travel efter eget valg.
– Jeg har længe villet til Grækenland, men sidst lokkede familien mig med til USA. Men med dette gavekort så står jeg stærkt, når jeg siger til min mand Carsten, at vi skal til Grækenland, sagde Lykke Mejdal Jensen.

1 kommentar om “Lykkelige Lykke”

  1. Tillykke med gaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top