Ny DSU-formand
dsu.jpg
Anthon René Berentzen, Lasse Forsmann og Sebastian Schwartz foran DSU Gladsaxes fane. . Foto: Privat
Lasse Forsmann har afløst Emma Ekebjærg

Der blev valgt ny formand, da Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) i Gladsaxe i onsdags holdt generalforsamling for 2018.

Efter beretningen fra den afgående formand igennem 2 år, Emma Ekebjærg, blev Lasse Forsmann valgt som ny formand, mens Anthon René Berentzen blev genvalgt som næstformand, og Sebastian Schwartz blev kasserer.

De tre skal dermed være ledelsen i DSU Gladsaxe, der har fået genvalgt DSU byrådsmedlem Jakob Skovgaard Koed ved det nyligt overståede kommunalvalg.

Samtidig ligger der en folketingsvalgkamp og venter, hvor Gladsaxes kandidat, Jeppe Bruus, også støttes af DSU Gladsaxe. Jeppe Bruus var samtidig tilstede som dirigent for generalforsamlingen, og gav en status på den politiske situation i Danmark.

Lasse Forsmann går til dagligt i 9 klasse på Grønnemose Skole, mens Anthon Berentzen og Sebastian Schwartz begge går på Gladsaxe Gymnasium i 2.g, hvor de hhv. er medlemmer af Cafeudvalget og Elevrådet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top