AB Gladsaxe i målorgier
AB-Rasmus-Tangvig-01-06-18.jpg

Nyerhvervelsen Rasmus Tangvig er blandt landets allerhurtigste fodboldspillere, og det har foreløbig ført til en bunke mål i de to træningskampe, der er spillet indtil nu. Foto: Kaj Bonne.

Nyerhvervelsen Rasmus Tangvig er blandt landets allerhurtigste fodboldspillere, og det har foreløbig ført til en bunke mål i de to træningskampe, der er spillet indtil nu. Foto: Kaj Bonne.
Der er lavet 13 mål i de to første træningskampe

Tju-hej hvor det går.

Først vandt AB Gladsaxe med 7-0 over Stenløse fra danmarksserien.

Så var det endnu et danmarksserieholds tur til at få en tur i karrusellen. Ledøje-Smørum gæstede i lørdags kunstgræsbanen på Skovbrynet, og de blev sendt hjem med en sæk på 6-0. Den kamp kunne godt være endt 10-0. der var adskillige afslutninger på selve målrammen og Lasse Gram Ledøjes mål storspillede.

Den nye træner Michael Madsen har fået ikke så lidt af en drømmestart.

Og det skyldes ikke mindst, at han har fået suppleret truppen op med hurtigløberen Rasmus Tangvig, der lige som Michael Madsen har været i Greve, hvor han scorede en bunke mål.

Den linje fortsætter han hos AB Gladsaxe. Af de 13 mål har han lavet fem af dem. Og det hører med til historien, at han mod Stenløse spillede 77 minutter og mod Ledøje blev det kun til 1. halvleg.

Rasmus Tangvig er noget af det hurtigste, der er set på en fodboldbane i Danmark. Så der kan opsnappes mange bløde tilbagelægninger.

Med hans hurtighed og med Stefan Nygaards fysik inde foran kassen, ser det lovende ud.

AB Gladsaxes forsvar har ikke haft meget at lave. Mod Ledøje viste målmand høj klasse, da han i 1. halvleg fik kastet sig lynhurtigt efter en afslutning, som han parererede.

De gode resultater kan godt blive en sovepude. Ledøje stillede med et meget reservespækket hold, der ikke mindst i forsvaret bød på mange nye navne på nye pladser. Og det kunne ses. AB Gladsaxe kom let til flere af målene.

På lørdag klokken 11 kommer Køge Nord FC (tidligere Rishøj) på besøg i Bagsværd.

Træner Michael Madsen har fået den tidligere B1903-træner Lars Brand som assistent, og foreløbig har de kun grund til at smile.  											          Foto: Kaj Bonne.

Træner Michael Madsen har fået den tidligere B1903-træner Lars Brand som assistent, og foreløbig har de kun grund til at
smile. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top