Ministerbesøg i Børnehuset Hyldegården
Ministerbesøg-Sophie-Løhde_Hyldegården.jpg
Fra venstre ses minister for Offentlig Innovation Sophie Løhde, borgmester Trine Græse, leder af Børnehuset Hyldegården, Charlotte Hornbøll og Betina Larsen, pædagogisk konsulent. Foto: Privat.
Minister for Offentlig Innovation Sophie Løhde (V) var mandag på besøg i Børnehuset Hyldegården for at høre om, hvordan Gladsaxe arbejder med styring og ledelse. Ministeren står i spidsen for arbejdet med regeringens kommende sammenhængsreform, der skal sikre en bedre og mere sammenhængende offentlig sektor. Hun var derfor interesseret i at høre om, hvordan Gladsaxe […]

Minister for Offentlig Innovation Sophie Løhde (V) var mandag på besøg i Børnehuset Hyldegården for at høre om, hvordan Gladsaxe arbejder med styring og ledelse. Ministeren står i spidsen for arbejdet med regeringens kommende sammenhængsreform, der skal sikre en bedre og mere sammenhængende offentlig sektor. Hun var derfor interesseret i at høre om, hvordan Gladsaxe Kommune arbejder med at sikre, at de politiske ønsker og prioriteringer bliver omdannet til stærke løsninger for borgerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top