Fuld fart på ved bordtennisbordene
Bordtennis-pension-05-13-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvad man i ungdommen nemmer. Selv om man er godt over de 60 år, kan der stadig laves finurlige, skruede server, som kan være svære at returnere. Foto: Kaj Bonne.
Bat 60 plus turnering en stor succes

De spillede på livet løs i kælderlokalerne i beboerforeningerne, de spillede i ungdomsklubben, og de spillede i bordtennisklubber.
Og nu mødes de igen efter at være fyldt 60 år.

Hele 76 deltagere – både mænd og kvinder – var mødt frem, da Gladsaxe Bordtennisklub havde inviteret til doubleturnering i Bat 60 plus ved bordene på gangen under den gamle tribune på Gladsaxe Stadion.
Der kom deltagere fra Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Alle var inddelt i forskellige puljer alt efter styrke, og der var næsten præmier til de fleste i form af en flaske rødvin, så der blev kæmpet på livet løs.

Det var fantastisk og livgivende, at se hvordan alle deltagerne, mennesker i alderen 60 år og et stykke op i firserne, friske og glade gik til det hurtige spil.

Til frokostpausen var der indkøbt 228 stk. håndmadder og hver deltager fik serveret 3 stykker med en vand eller øl til, og herunder blev det sociale samvær styrket med megen latter og hyggesnak.
Efter frokostpausen blev der spillet en singleturnering efter cupsystemet, og da klokken blev henad 14, var det nogle trætte, men glade deltagere, der havde haft en super dag,. Det samme kan siges om Gladsaxe Bordtennisklubs medlemmer, der havde stået for alt det praktiske.

Bat 60 plusafdelingen i Gladsaxe der startede for et år siden, tæller nu 56 medlemmer, hvor man mødes til bordtennisspil og socialt samvær, fast hver tirsdag kl. 10 – 12 og fredag.

Bat 60 plus er en institution der er blevet til ved et samarbejdet imellem DGI og Dansk Bord-Tennis Union.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top