Gedigen succes for vægtløftere
Vægtløftning.jpg
Simon Darville stødte 166 kg og sikrede sig guldet med 1 kg. Foto: Privat.
Ved dette års DM stillede BVK med hele 11 vægtløftere, og ni af dem endte på præmiepodiet

Årets danske mesterskaber vil blive husket for rigtig mange spændende kampe om topplaceringer, og Bagsværd Vægtløftnings Klubs stærke kærestepar Simon Darville og Mette Pedersen var begge involveret i de to mest spændende konkurrencer, hvor der blev løftet meget taktisk.

Samlet sluttede BVK på en fornem tredjeplads i klubkampen, men der var også mange flotte individuelle resultater :
Unge Esben Larsen sneg sig ind på en 3. plads i 69 kg klassen. Det samme gjorde Sofie Jensen i 75 kg klassen. Elias Mathiasen tog sig af sølvet i + 105 kg klassen ved blandt andet at sætte personlig rekord med 130 kg i træk.

Ole Thomsen overraskede også positivt med ny personlig rekord i både træk med 125 kg og stød med 155 kg. Med samlet 280 kg tog han sig af bronzen i 94 kg klasseb. Denne klasse blev vundet af BVKs Simon Darville med 291 kg i tokamp.

I kvindernes 69 kg klasse klarede Amanda Simonsen 75 kg i træk og med et stød på 90 kg, sikrede hun sig bronzen, mens Mette Pedersen vandt en meget tæt kamp om guldet med 83 kg i træk og 94 kg i stød – Anette Christensen tog sig af bronzen i + 90 kg klassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top