Gladsaxe Bears i finalen
ishockey.jpg

Photo: www.michael-jensen.com

Der var stor jubel både på banen og blandt de mange trofaste ishockeyfans, der var troppet op i søndags for at heppe på Gladsaxe Bears. Foto: Michael Jensen.
Ikke siden 2002 er det lykkedes for Gladsaxe Bears at spille sig i en finale i 1. division i ishockey, men det skete i søndags, da hjemmeholdet vandt den sidste semifinalekamp på hjemmebane mod Hvidovre IK

Det blev en nervepirrende sidste kamp, da Gladsaxe Bears modtog Hvidovre til den sidste og afgørende 5. kamp om at komme i finalen i 1. division.

Gladsaxe Bears havde ellers mulighed for at afgøre finaledeltagelsen allerede i fredags, men her var det Hvidovre, der havde største kampånd. Gladsaxe Bears måtte tage hjem med et 3-0 nederlag velvidende, at søndag var det knald eller fald.

Der blev da også fightet fra kampens start. Første periode blev målløs, men allerede i 2. periodes første minut scorede Hvidovre det første mål. Men 8 minutter senere satte Joshua Rye Petersen pucken ind for Gladsaxe. Stillingen 1-1 holdt og holdene måtte ud i 5 minutters overtid.

Dette ændrede ikke noget, og kampen måtte afgøres på straffe. Her trak Gladsaxe det længste strå. Med en suveræn Martin Jørgensen i målet og med Steffen Schultz til at score det afgørende mål, var der vild jubel blandt de 450 besøgende på Isbanevej.

Gladsaxe Bears var i finalen!
Og det var også en glad cheftræner Jacob Volf, der efterfølgende kun havde lovord til overs for sit hold.:
– De spillede simpelt og disciplineret og fik kun to udvisninger. Alle spillerne har drømt om den finaleplads, og de har knoklet for den hele sæsonen. Det sker nu, sagde en rørt Jacob Volf.

Gladsaxe Bears spiller finalen mod Jutland Vikings. Den første kamp spilles i Aarhus, men de næste to bliver på hjemmebane på fredag kl. 20.30 og igen lørdag kl. 17.25.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top