Gladsaxe-Heros FIFA-mesterskab
44 drenge dystede om klubmesterskabet i FIFA Championship

Klokken slår 9.45 lørdag d. 17. marts 2018, og klubhuset begynder at summe af liv. Dagen er kommet, hvor Gladsaxe-Hero Boldklub har inviteret til det første FIFA Championship. 44 ungdomsspillere skal spille om, hvem der kan kalde sig klubmester. Bolden er er stadig rund og græsset grønt, men nu sidder drengene med en controller og ved en skærm.
– Turneringen op med 11 puljer, hvor der er 4 spillere i hver pulje. Vi startede med puljekampene, og man kunne mærke nervøsiteten hos drengene. Vi fik hurtigt en fornemmelse af hvem, der kunne være kandidat til topplaceringerne. Da alle drenge havde spillet deres tre indledende kampe, blev der serveret frokost, og vi skulle trække lod om kampene i det videre forløb. Nummer 1 og 2 i hver pulje gik videre til det vi kaldte guldspil, og nummer 3 og 4 gik videre i sølvspillet, fortæller Anders Lilja Frederiksen.
Da drengene havde fået fyldt depoterne, skulle der spilles knockoutrunder. Glæden var stor hos de drenge, der vandt deres kampe, og skuffelsen var endnu større hos de drenge, der røg ud. Jo længere man kom hen på dagen, desto færre drenge var der tilbage. Finalerne blev spillet på storskærm, så alle kunne følge med. Der blev heppet, huet og råbt.

I guldfinalen skulle Marco Boskov Larsen og Philip Utzon mødes. Philip kunne løfte hænderne efter de 90 minutter og kalde sig Gladsaxe-Hero FIFA Champion 2018. I sølvrækken stod finalen mellem Tjalfe Abraham Møgelberg og Aske Ørsager med førstnævnte som vinder.
Gladsaxe-Hero havde fået sponsoreret to playstations af WEIBEL-Inst. og Boskov Byg Aps. Disse playstations gik til vinderne af guld- og sølvrækken. Udstyret og turneringsplaner blev leveret af www.sports-gaming.dk

Efter en lang og begivenhedsrig dag kunne alle drengene gå hjem med et stort smil på læberne og en stor slikpose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top